PSV blijft na negen duels foutloos in Eredivisie na simpele overwinning op Fortuna

Sittard

PSV heeft vandaag een simpele overwinning geboekt op Fortuna Sittard. Met een doelpunt van Cody Gakpo in de tweede helft heeft PSV de wedstrijd met 1-0 gewonnen. Hiermee blijft PSV na negen duels foutloos in de Eredivisie.

PSV begon sterk aan de wedstrijd en had al snel een aantal kansen om de score te openen. Naarmate de eerste helft vorderde, werd het spel van PSV echter minder. Fortuna Sittard kreeg ook meer kansen en het was duidelijk dat PSV moeite had om de wedstrijd in handen te houden.

In de tweede helft begon PSV weer sterk en het duurde niet lang voordat Cody Gakpo de score opende. PSV bleef druk zetten en had meerdere kansen om de score uit te breiden, maar Fortuna Sittard bleef goed verdedigen. Uiteindelijk bleef de stand 1-0 en boekte PSV zo een simpele overwinning.

Met deze overwinning blijft PSV na negen duels foutloos in de Eredivisie. De ploeg heeft al 24 punten verzameld en staat daarmee nog steeds bovenaan in de competitie. PSV lijkt dus op weg naar een succesvol seizoen.

Het is duidelijk dat PSV een sterke ploeg heeft die steeds beter gaat spelen. De ploeg lijkt klaar voor een succesvol seizoen en het zal interessant zijn om te zien hoe ver ze dit jaar kunnen komen.