Puck Pieterse neemt laatste pauze en mist EK veldrijden: ‘Terugkeer in november’

Puck Pieterse, de Nederlandse veldrijdster, heeft aangekondigd dat ze een pauze neemt van het veldrijden. Ze mist daardoor het Europees Kampioenschap Veldrijden dat op 7 februari 2021 wordt gehouden in Nederland.

Pieterse, die als juniorkampioene van Nederland begon aan haar profcarrière, heeft de afgelopen jaren veel successen geboekt. Ze won onder andere twee medailles op het WK Veldrijden en werd tweede op het EK Veldrijden in 2019.

De Nederlandse veldrijdster heeft nu besloten om een pauze te nemen van het veldrijden. Ze wil zich volledig focussen op haar studies en haar gezondheid. Ze heeft aangekondigd dat ze terugkeert in november 2021.

Het is een moeilijke beslissing voor Pieterse, maar ze is ervan overtuigd dat het de juiste beslissing is voor haar. Ze zal de komende maanden hard werken om zichzelf te verbeteren en klaar te stomen voor haar terugkeer in november.

Hoewel Pieterse het EK Veldrijden mist, is ze er trots op dat het toernooi in Nederland wordt gehouden. Ze hoopt dat de Nederlandse veldrijders er met veel medailles vandoor gaan.

Puck Pieterse neemt een pauze van het veldrijden en mist daardoor het EK Veldrijden. Ze is ervan overtuigd dat het de juiste beslissing is voor haar en ze zal de komende maanden hard werken om zichzelf te verbeteren en klaar te stomen voor haar terugkeer in november. Hoewel ze het toernooi mist, is ze er trots op dat het in Nederland wordt gehouden en hoopt ze dat de Nederlandse veldrijders er met veel medailles vandoor gaan.