FC Twente Vrouwen herstelt zich na CL-uitschakeling met overwinning op ADO in Eredivisie

FC Twente Vrouwen herstelt zich na CL-uitschakeling met overwinning op ADO in Eredivisie

FC Twente Vrouwen heeft zich hersteld na de teleurstellende uitschakeling in de UEFA Women’s Champions League. De ploeg van coach André Koolhof won afgelopen zondag met 2-0 van ADO in de Eredivisie.

De Tukkers begonnen sterk aan de wedstrijd en creëerden al vroeg in de wedstrijd kansen. Na een kwartier spelen kwam FC Twente op voorsprong door een goal van Aniek Nouwen. Na rust verdubbelde Lieke Martens de score.

De overwinning was extra belangrijk voor FC Twente, omdat de ploeg eerder deze week uitgeschakeld werd in de UEFA Women’s Champions League. De Tukkers verloren met 5-2 van het Italiaanse Juventus.

De overwinning op ADO was een goed teken voor FC Twente, dat nu op de tweede plaats staat in de Eredivisie. De ploeg heeft nog een aantal belangrijke wedstrijden te gaan, waaronder een duel met koploper Ajax.

FC Twente Vrouwen heeft zich na de teleurstellende uitschakeling in de UEFA Women’s Champions League hersteld met een overwinning op ADO. De ploeg staat nu op de tweede plaats in de Eredivisie en heeft nog een aantal belangrijke wedstrijden te gaan.