FC Barcelona weigerde Frenkie de Jong te verkopen: 'Belangrijke speler voor de toekomst'

FC Barcelona weigerde Frenkie de Jong te verkopen: ‘Belangrijke speler voor de toekomst’

FC Barcelona weigerde Frenkie de Jong te verkopen, omdat hij een belangrijke speler is voor de toekomst. De club uit Catalonië heeft de Nederlandse middenvelder gezien als een belangrijke investering voor de toekomst.

De 22-jarige De Jong werd in januari 2018 door Barcelona gekocht voor een bedrag van 75 miljoen euro. Hij kwam over van Ajax en is sindsdien een van de meest opvallende spelers in het team.

De Jong heeft al veel indruk gemaakt in zijn tijd bij Barcelona. Hij heeft een aantal geweldige prestaties geleverd en is een belangrijke speler geworden in het middenveld.

De club heeft besloten om De Jong niet te verkopen, omdat hij een belangrijke speler is voor de toekomst. Barcelona is van plan om de komende jaren met De Jong te blijven werken aan het verbeteren van hun prestaties.

De Jong heeft al laten zien dat hij een waardevolle speler is voor Barcelona. Hij is een technisch begaafde middenvelder die veel kansen creëert en ook goed verdedigt.

Barcelona heeft er dus goed aan gedaan om De Jong te behouden, omdat hij een belangrijke speler is voor de toekomst. Het is duidelijk dat hij een waardevolle investering is geweest voor de club en dat hij een belangrijke rol zal blijven spelen in de toekomst.