Max Verstappen verliest pole position door overschrijding van de baanlimieten, Charles Leclerc start als eerste in Texas

Max Verstappen heeft de pole position in de Grand Prix van Texas verloren door de baanlimieten te overschrijden. Charles Leclerc zal als eerste starten in de race.

Max Verstappen had de pole position in de Grand Prix van Texas bijna gewonnen, maar hij kreeg een straf van de FIA omdat hij de baanlimieten had overschreden. De Nederlandse coureur had een geweldige tijd neergezet, maar deze werd niet geaccepteerd door de FIA. Charles Leclerc profiteerde hiervan en pakte de pole position.

De Nederlandse coureur was erg teleurgesteld na de race. Hij had een geweldige tijd neergezet, maar hij kreeg een straf vanwege het overschrijden van de baanlimieten. Hij zei dat hij zichzelf had verraden door deze fout te maken.

Hoewel Max Verstappen de pole position heeft verloren, is hij nog steeds erg gemotiveerd voor de race. Hij is vastberaden om terug te vechten en de race te winnen. Charles Leclerc heeft een voorsprong, maar Max Verstappen is vastbesloten om deze voorsprong te verkleinen.

De Grand Prix van Texas belooft een spannende race te worden. Max Verstappen zal alles op alles zetten om Charles Leclerc te verslaan en de race te winnen. We zullen moeten afwachten of hij hierin slaagt.