Sharon den Adel en Man Schrijven Samen 'Zodat We Elkaar Niet Afmaken'

Sharon den Adel en Man Schrijven Samen ‘Zodat We Elkaar Niet Afmaken’

Sharon den Adel, de zangeres van de Nederlandse band Within Temptation, heeft samen met Man Schrijven een nieuwe single uitgebracht. De single heet ‘Zodat We Elkaar Niet Afmaken’.

Het nummer is geschreven door Sharon den Adel en Man Schrijven en is een ode aan het leven. Het is een nummer met een positieve boodschap: dat we elkaar niet afmaken, maar elkaar juist helpen. Het nummer is een combinatie van de stijlen van beide artiesten.

De single is een reflectie op de wereld waarin we leven. Sharon den Adel zegt hierover: “We leven in een tijd waarin we steeds meer verdeeld zijn. We zijn zo druk bezig met onze eigen agenda’s dat we elkaar soms vergeten. Met dit nummer willen we mensen aanmoedigen om naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen.”

De single is de eerste samenwerking tussen Sharon den Adel en Man Schrijven. De twee artiesten hebben al eerder samengewerkt, maar dit is hun eerste single samen. Ze hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan het nummer en zijn er trots op dat het nu eindelijk uit is.

Het nummer is nu beschikbaar op alle streamingdiensten. De single wordt ook gebruikt als soundtrack voor de documentaire ‘The Power of Music’, die binnenkort zal worden uitgebracht.

Sharon den Adel en Man Schrijven hopen dat hun nieuwe single mensen kan inspireren om naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen. Ze willen mensen aanmoedigen om samen te werken en samen te bouwen aan een betere toekomst.