Martino bevestigt dat Inter Miami wil samenbrengen Suarez en Messi

Martino bevestigt dat Inter Miami Suarez en Messi wil samenbrengen

Geruchten doen al langer de ronde dat Inter Miami, het Major League Soccer-team van David Beckham, op zoek is naar een manier om Luis Suarez en Lionel Messi samen te brengen. Nu heeft de coach van het team, Diego Martino, bevestigd dat dit echt hun plan is.

Martino vertelde aan ESPN dat Inter Miami de twee sterspelers wil samenbrengen om een ​​sterkere competitie te creëren. Hij zei: “We willen Suarez en Messi samenbrengen om de competitie sterker te maken. We willen dat de MLS een competitie wordt waar de beste spelers ter wereld komen om te spelen.”

De geruchten suggereren dat Inter Miami bereid is om een ​​aantal grote investeringen te doen om de twee sterspelers bij elkaar te krijgen. Hoewel er geen officiële verklaring is gedaan, is het duidelijk dat Inter Miami bereid is om veel geld uit te geven om de twee sterspelers bij elkaar te krijgen.

Hoewel er nog geen concrete stappen zijn gezet om dit plan te verwezenlijken, is het duidelijk dat Inter Miami een serieuze poging doet om de twee sterspelers bij elkaar te krijgen. Als ze erin slagen, zal dit een grote stap voorwaarts zijn voor de MLS en zal het de competitie naar een hoger niveau tillen.