Maluma wordt voor het eerst vader: Colombiaanse zanger krijgt kind

Maluma wordt voor het eerst vader: Colombiaanse zanger krijgt kind

Maluma, de Colombiaanse zanger die bekend staat om zijn romantische en dansbare muziek, is voor het eerst vader geworden. De 25-jarige artiest maakte het goede nieuws op Instagram bekend.

De zanger deelde een foto van een babyhandje met de tekst: “Mijn kleine meisje is geboren. Ik ben zo dankbaar dat ik je mag verwelkomen in mijn leven. Je bent het meest waardevolle wat ik ooit heb gehad.”

Maluma is al jaren een van de meest populaire artiesten in Latijns-Amerika. Hij heeft miljoenen fans over de hele wereld en heeft samengewerkt met grote artiesten zoals Madonna, Ricky Martin en Shakira.

Het is nog niet bekend wie de moeder van het kind is. Maluma heeft de afgelopen jaren verschillende relaties gehad, maar hij heeft nooit iets over een serieuze relatie gezegd.

De Colombiaanse zanger is erg gelukkig met de geboorte van zijn dochter en hij heeft aangegeven dat hij een betrokken vader wil zijn. Hij is van plan om zijn dochter te laten opgroeien met liefde en respect.

Maluma’s fans over de hele wereld feliciteerden hem met de geboorte van zijn dochter. Veel mensen stuurden hem berichten vol liefde en steun.

Het is duidelijk dat Maluma erg blij is met de geboorte van zijn dochter en hij zal er alles aan doen om haar een gelukkig leven te geven. We wensen hem en zijn dochter veel geluk toe!