Emma Wortelboer verwelkomt nieuwe partner Lars na geruchten over zwangerschap van Tomer

Emma Wortelboer heeft haar nieuwe partner Lars verwelkomd na geruchten over de zwangerschap van haar vorige partner Tomer. De twee werden eerder deze maand gespot samen in een restaurant in Amsterdam, waar ze een romantisch diner hadden.

De geruchten over de zwangerschap van Tomer begonnen vorige maand te circuleren, toen hij een foto op Instagram postte waarin hij met een kleine baby op de arm stond. Hoewel hij de vermoedelijke ouders niet heeft genoemd, hebben veel mensen gespeculeerd dat Emma de moeder is.

Emma heeft nooit bevestigd of ontkend dat ze de moeder is, maar ze heeft wel bevestigd dat ze een nieuwe partner heeft. Ze heeft Lars aan haar volgers voorgesteld via Instagram, waarin ze schreef dat ze ‘blij en dankbaar’ was om hem in haar leven te hebben.

Hoewel Emma en Lars al een tijdje samen zijn, hebben ze nog geen plannen gemaakt om te trouwen of samen te wonen. Emma heeft gezegd dat ze geen haast hebben en dat ze er geen problemen mee hebben om hun relatie op hun eigen tempo te laten groeien.

Hoewel Emma’s leven momenteel in een staat van verandering is, lijkt ze gelukkig te zijn met haar nieuwe partner. Ze heeft gezegd dat ze zich geblesserd voelt door de geruchten over de zwangerschap van Tomer, maar dat ze blij is dat ze Lars heeft om haar door deze moeilijke tijden te helpen.