Will Smith: ‘Ik zal Jada voor altijd steunen’

Will Smith, de Amerikaanse acteur, producer en rapper, heeft recentelijk verklaard dat hij zijn vrouw Jada Pinkett Smith voor altijd zal steunen. De twee zijn al meer dan twintig jaar getrouwd en hebben samen twee kinderen.

Will Smith is een van de meest succesvolle acteurs in Hollywood. Hij heeft vele grote films gemaakt, waaronder ‘Men in Black’, ‘Independence Day’ en ‘Aladdin’. Maar ondanks zijn succes heeft hij altijd gezegd dat zijn grootste trots zijn gezin is.

In een recent interview met People Magazine verklaarde Will Smith dat hij Jada voor altijd zal steunen. Hij zei: “Ik ben er altijd voor haar geweest en ik zal haar altijd steunen. We hebben een sterke band en ik ben dankbaar dat ik zo’n geweldige vrouw heb.”

Will Smith en Jada Pinkett Smith hebben samen veel meegemaakt. Ze hebben samen twee kinderen, Jaden en Willow, en ze hebben samen een productiebedrijf opgericht. Ook hebben ze samen een realityshow gemaakt, ‘Red Table Talk’, waarin ze openhartig over hun relatie praten.

Will Smith’s verklaring is een mooi voorbeeld van hoe liefde en trouw kunnen overleven, zelfs na twintig jaar. Het is duidelijk dat Will Smith en Jada Pinkett Smith een sterke band hebben en dat ze elkaar altijd zullen steunen.