Gakpo begint weer met groepstraining bij Liverpool voor derby tegen Everton

Gakpo begint weer met groepstraining bij Liverpool voor derby tegen Everton

Vandaag is een grote dag voor de Nederlandse voetballer, Divock Origi. Hij heeft namelijk weer deelgenomen aan de groepstraining van Liverpool voor de aankomende derby tegen Everton.

De 21-jarige aanvaller, die afgelopen zomer naar Liverpool verhuisde, heeft de laatste maanden geblesseerd aan zijn knie. Na een lange periode van herstel, is Gakpo nu weer terug bij de groep.

De verwachtingen voor de jonge speler zijn hoog. Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft al gezegd dat hij veel verwacht van Gakpo. Klopp zei: “Divock is een speler met veel talent en ik ben ervan overtuigd dat hij een grote bijdrage kan leveren aan onze prestaties.”

Gakpo is niet alleen een belangrijke speler voor Liverpool, maar ook voor het Nederlands elftal. Hij heeft al meerdere keren laten zien dat hij een grote toegevoegde waarde heeft voor Oranje.

Met Gakpo terug in de selectie, is Liverpool klaar voor de derby tegen Everton. De wedstrijd staat gepland voor zondag en het belooft een spannende wedstrijd te worden. Als Gakpo speelt, zal hij zeker een grote rol spelen in de wedstrijd.

Het is duidelijk dat Gakpo’s terugkeer een grote stap is voor Liverpool. Het team heeft nu een extra optie in aanval en kan hopen op een goed resultaat tegen Everton. Laten we hopen dat Gakpo zijn talent kan laten zien en Liverpool naar de overwinning kan leiden!