Rubiales en Hermoso bij Spaanse selectie na omstreden kus

Rubiales en Hermoso bij Spaanse selectie na omstreden kus

De Spaanse voetbalbond heeft de omstreden kus tussen de twee voetballers Rubiales en Hermoso goedgekeurd. De twee spelers werden geselecteerd voor de Spaanse selectie die deelneemt aan de Europese kampioenschappen. De kus tussen de twee spelers veroorzaakte veel ophef in de Spaanse voetbalwereld.

De kus tussen de twee spelers vond plaats na een wedstrijd tussen Real Madrid en Atlético Madrid. Rubiales, die voor Real Madrid speelde, en Hermoso, die voor Atlético Madrid speelde, omhelsden elkaar na de wedstrijd. De omhelzing werd door veel mensen als een teken van respect gezien, maar er waren ook mensen die het als een teken van ongepast gedrag beschouwden.

De Spaanse voetbalbond heeft de kus tussen de twee spelers goedgekeurd en heeft beide spelers geselecteerd voor de Spaanse selectie. De Spaanse bond zei dat het een teken van respect was en dat het geen gedrag was dat niet past bij het voetbal.

Hoewel de kus tussen Rubiales en Hermoso omstreden was, is het goed om te zien dat de Spaanse voetbalbond het als een teken van respect heeft gezien. Het is belangrijk dat voetballers respect tonen voor elkaar, ongeacht hun achtergrond of hun team. Het is ook belangrijk dat de Spaanse voetbalbond dit soort gedrag tolereert en beloont.