Jumbo-Visma verwelkomt ex-militair Bart Lemmen: 'We kijken er erg naar uit'

Jumbo-Visma verwelkomt ex-militair Bart Lemmen: ‘We kijken er erg naar uit’

Jumbo-Visma heeft een nieuwe aanwinst verwelkomd: ex-militair Bart Lemmen. De voormalige luchtmachtpiloot wordt de nieuwe directeur van de Nederlandse wielerploeg.

Lemmen, die in 2017 uit de luchtmacht stapte, is een ervaren leider. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring in het leiden van teams, waaronder de Nederlandse luchtmacht.

“We zijn erg blij dat we Bart Lemmen hebben verwelkomd bij Jumbo-Visma”, zei directeur Richard Plugge. “Hij is een ervaren leider met een geweldig track record. We kijken er naar uit om samen met hem te werken aan het verder uitbouwen van onze ploeg.”

Lemmen is enthousiast over zijn nieuwe rol bij Jumbo-Visma. “Ik ben heel blij dat ik deel uit mag maken van deze geweldige ploeg. Ik kijk er naar uit om samen met Richard en de rest van het team te werken aan het verder verbeteren van de prestaties van de ploeg.”

Jumbo-Visma is al jaren een van de best presterende wielerploegen ter wereld. Met de komst van Lemmen hopen ze hun prestaties nog verder te verbeteren. Het team heeft al vele successen geboekt, waaronder twee Tour de France-overwinningen en twee Giro d’Italia-overwinningen.

Lemmen zal samenwerken met directeur Richard Plugge om de ploeg naar nog grotere hoogtes te brengen. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor het beheer van de ploeg, waaronder het rekruteren van nieuwe renners en het onderhouden van goede relaties met sponsors.

Met de komst van Lemmen is Jumbo-Visma er klaar voor om hun prestaties nog verder te verbeteren. De ploeg is er klaar voor om hun succes in 2020 voort te zetten.