Britney Spears vertelt in haar memoires: ‘Justin Timberlake wilde een abortus, maar ik niet’

De populaire zangeres Britney Spears heeft in haar memoires openhartig gesproken over haar relatie met Justin Timberlake. Volgens Britney wilde Justin een abortus, maar zij wilde dat niet.

De twee waren een tijdje samen tussen 1999 en 2002. In haar memoires, ‘Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World’, beschrijft Britney hoe moeilijk het was om een relatie te hebben met Justin. Ze schrijft dat hij haar vroeg om een abortus te krijgen, maar dat zij dat niet wilde.

Britney schrijft ook dat Justin haar vroeg om een abortus te krijgen toen ze nog maar 17 jaar oud was. Ze schrijft dat ze het gevoel had dat Justin meer geïnteresseerd was in zijn carrière dan in hun relatie.

De memoires van Britney bieden een interessant inzicht in de relatie die ze had met Justin. Hoewel de twee nooit echt openhartig hebben gesproken over hun relatie, heeft Britney nu eindelijk haar verhaal verteld.

Hoewel Britney en Justin nu al jaren uit elkaar zijn, is het duidelijk dat hun relatie nog steeds een grote invloed heeft op hun levens. Het is duidelijk dat Britney nog steeds emotioneel geraakt door de herinneringen aan die tijd.