Slash en zijn band Guns N’ Roses spelen op 9 april in de Ziggo Dome

De legendarische rockband Guns N’ Roses, met zanger Axl Rose en gitarist Slash, komt naar Nederland voor een speciale show in de Ziggo Dome op 9 april. De band is bekend om hun harde rockgeluiden, hun energieke optredens en hun iconische hits zoals “Sweet Child o’ Mine” en “Welcome to the Jungle”.

Het concert in de Ziggo Dome is de enige show die Guns N’ Roses in Nederland zal spelen. Fans van de band kunnen verwachten dat ze een avond vol energie en rockmuziek zullen beleven. Het concert zal een mix zijn van hun klassieke hits en nieuwe nummers uit hun laatste album “Chinese Democracy”.

Guns N’ Roses is een van de meest invloedrijke rockbands uit de jaren 80 en 90. Met hun unieke mix van harde rock en blues hebben ze een enorme invloed gehad op de muziekindustrie. De band heeft veel prijzen gewonnen, waaronder een Grammy Award voor hun album “Use Your Illusion I”.

Het concert in de Ziggo Dome zal een avond worden om nooit te vergeten. Fans kunnen verwachten dat ze een avond vol energie en rockmuziek zullen beleven. Dus als je een fan bent van Guns N’ Roses, wees er dan snel bij om deze legendarische band live te zien!