Engeland pakt EK-ticket, Italië dwingt cruciaal duel met Oekraïne af

Engeland pakt EK-ticket, Italië dwingt cruciaal duel met Oekraïne af

Engeland heeft zichzelf een ticket naar het Europees Kampioenschap (EK) volgend jaar gegund. Na een indrukwekkende prestatie tegen Kroatië, heeft Engeland zichzelf een plek in het toernooi verzekerd. Italië heeft echter nog steeds geen ticket naar het EK. Om dat te veranderen, hebben ze een cruciaal duel met Oekraïne afgedwongen.

Engeland begon de avond met een 2-1 voorsprong op Kroatië, maar de Kroaten kwamen terug en scoorden twee keer om de wedstrijd te winnen. Desondanks werd Engeland alsnog kampioen van hun groep en verdienden ze zich een ticket naar het EK.

Italië daarentegen heeft nog steeds geen ticket naar het EK. Om dat te veranderen, hebben ze een cruciaal duel met Oekraïne afgedwongen. Italië moet winnen om zich te kwalificeren voor het EK. Als ze verliezen, zullen ze niet meedoen aan het toernooi.

De wedstrijd tussen Italië en Oekraïne zal worden gespeeld op 17 november. De Italiaanse fans hopen dat hun team de wedstrijd wint en zich kwalificeert voor het EK. Als dat gebeurt, zal Italië samen met Engeland aan het toernooi deelnemen.

Het is een spannende tijd voor beide teams. Engeland kan zich nu al voorbereiden op het EK, terwijl Italië nog steeds moet vechten voor hun plek in het toernooi. Het is afwachten of Italië de wedstrijd tegen Oekraïne wint en zich kwalificeert voor het EK.