Denemarken voorkomt historische nederlaag na eerste doelpunt van San Marino in 2023

Denemarken heeft een historische nederlaag voorkomen in de WK-kwalificatie van 2023. Na een eerste doelpunt van San Marino in de tweede helft, leek het erop dat Denemarken voor het eerst in haar geschiedenis een wedstrijd tegen San Marino zou verliezen. Gelukkig voor de Denen wisten ze de score uiteindelijk gelijk te trekken, waardoor ze de wedstrijd met 1-1 konden afsluiten.

Het was een spannende wedstrijd tussen de twee landen, waarbij Denemarken als favoriet ging. De Denen begonnen sterk aan de wedstrijd en hadden al snel een voorsprong van 1-0. Helaas konden ze deze voorsprong niet vasthouden, waardoor San Marino in de tweede helft de score kon gelijk trekken.

Gelukkig voor Denemarken wisten ze de score uiteindelijk gelijk te trekken, waardoor ze de wedstrijd met 1-1 konden afsluiten. Het was een historisch moment voor Denemarken, aangezien het voor het eerst was dat ze een wedstrijd tegen San Marino hadden gespeeld.

De Denen hebben dus een historische nederlaag voorkomen na het eerste doelpunt van San Marino in 2023. Hoewel het spannend was, hebben de Denen laten zien dat ze sterk genoeg zijn om ook tegen kleinere landen te spelen. De Denen hopen dat ze hun goede vorm kunnen vasthouden en dat ze in de toekomst meer successen zullen boeken.