Britney Spears: ‘Mijn vader stelde mij aan om af te vallen’

Britney Spears heeft onlangs openlijk gesproken over haar strijd om af te vallen. De popster vertelde dat haar vader haar aanmoedigde om af te vallen.

In een interview met de Amerikaanse televisiepresentator Ellen DeGeneres vertelde Britney dat haar vader haar aanspoorde om af te vallen. Ze vertelde dat hij haar had gezegd dat ze niet meer zo veel moest eten. “Mijn vader zei me dat ik moest afvallen en dat ik meer moest bewegen,” zei ze.

Britney zei ook dat ze zichzelf had gedwongen om af te vallen, maar dat het moeilijk was. “Het was moeilijk om mezelf te dwingen om af te vallen, maar ik heb het gedaan,” zei ze.

De popster zei ook dat ze nu een gezondere levensstijl heeft en dat ze veel beter in haar vel zit. Ze vertelde ook dat ze nu meer energie heeft en dat ze meer kan doen.

Britney’s verhaal is een goed voorbeeld van hoe belangrijk het is om een gezonde levensstijl te hebben. Het is belangrijk om gezond te eten en regelmatig te bewegen. Als je je lichaam gezond houdt, zal je je beter voelen en meer energie hebben.