Vacansoleil, failliet verklaard, wordt overgenomen door Franse eigenaar Center Parcs

Vacansoleil, failliet verklaard, wordt overgenomen door Franse eigenaar Center Parcs

Vacansoleil, het bekende Nederlandse reisbureau, is failliet verklaard. Maar er is goed nieuws voor de klanten van Vacansoleil: het bedrijf wordt overgenomen door de Franse eigenaar Center Parcs.

Vacansoleil heeft de afgelopen jaren veel moeilijkheden gehad. Het bedrijf heeft te maken gehad met een daling van het aantal klanten, hoge kosten en een stijgende schuld. Daarom heeft het bedrijf besloten om failliet te gaan.

De overname door Center Parcs is goed nieuws voor de klanten van Vacansoleil. Center Parcs is een grote speler in de reisbranche en heeft een goede reputatie. Ze hebben al meerdere reisbureaus overgenomen, waaronder Sunweb en Landal GreenParks.

Met de overname zullen de klanten van Vacansoleil hun boekingen behouden en kunnen ze hun vakantie voortzetten zoals gepland. Center Parcs zal ook de bestaande klantenservice van Vacansoleil behouden, zodat klanten hun vragen en problemen kunnen blijven melden.

Het is duidelijk dat de overname van Vacansoleil door Center Parcs een goede stap is voor de klanten van Vacansoleil. Het bedrijf zal voortaan ondersteund worden door een grote speler in de reisbranche, waardoor klanten er zeker van kunnen zijn dat hun vakantie veilig en goed verzorgd zal worden.