Bommelding leidt tot evacuatie bezoekers Versailles, paleis gesloten voor rest van de dag

Vandaag heeft een bommelding geleid tot de evacuatie van bezoekers van het paleis van Versailles. De politie heeft het paleis gesloten voor de rest van de dag.

De bommelding kwam rond 11.30 uur binnen bij de politie. Er werd direct actie ondernomen en de bezoekers werden geƫvacueerd. De politie heeft het paleis gesloten voor de rest van de dag terwijl ze de melding onderzoeken.

Versailles is een van de meest populaire toeristische attracties in Frankrijk. Het paleis is een van de meest bezochte monumenten in het land. Het paleis is een UNESCO Werelderfgoed en staat bekend om zijn prachtige tuinen en architectuur.

De politie heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven over de bommelding. Ze hebben alleen gezegd dat ze de melding serieus nemen en dat ze alles in het werk stellen om ervoor te zorgen dat het paleis veilig is.

Het is nog onduidelijk wanneer het paleis weer open zal gaan voor bezoekers. De politie zal eerst de melding onderzoeken voordat ze een beslissing nemen. Als het paleis weer opengaat, zullen er waarschijnlijk extra veiligheidsmaatregelen worden genomen om ervoor te zorgen dat bezoekers veilig zijn.

Het is erg vervelend dat deze bommelding heeft geleid tot de sluiting van het paleis. Het is een van de meest populaire toeristische attracties in Frankrijk en veel mensen hadden hun bezoek al gepland. We hopen dat de politie snel meer informatie vrijgeeft over de bommelding en dat het paleis zo snel mogelijk weer opengaat voor bezoekers.