Griekse Coach Boos op Arbiter over Gegeven Strafschoppen aan Nederland

Griekse Coach Boos op Arbiter over Gegeven Strafschoppen aan Nederland

De Griekse coach van het nationale voetbalteam, Kostas Tsanas, was boos op de arbiter na de wedstrijd tegen Nederland. Tsanas was het niet eens met de beslissing van de arbiter om twee strafschoppen te geven aan Nederland.

Volgens Tsanas waren de strafschoppen ongegrond en had de arbiter een andere beslissing moeten nemen. Hij zei dat de arbiter de regels had overtreden en dat hij zijn beslissing had gebaseerd op emoties in plaats van op feiten.

Tsanas zei ook dat hij het niet eens was met de manier waarop de arbiter de wedstrijd had geleid. Hij zei dat de arbiter te veel kanttekeningen had gemaakt bij de beslissingen van de spelers en dat hij te veel tijd had besteed aan het beoordelen van kleine overtredingen.

De Griekse coach zei dat hij het gevoel had dat de arbiter tegen zijn team had gespeeld en dat hij niet eerlijk was geweest. Hij zei ook dat hij het niet eens was met de manier waarop de arbiter de wedstrijd had geleid en dat hij meer respect had verdiend.

Hoewel Tsanas boos was op de arbiter, zei hij dat hij het resultaat van de wedstrijd respecteerde. Hij zei ook dat hij hoopte dat de arbiter in de toekomst beter zou presteren en dat hij hoopte dat er meer eerlijkheid zou zijn in toekomstige wedstrijden.