Justitie had al kennis van verdachte van terroristische aanslag in Brussel

Justitie had al kennis van verdachte van terroristische aanslag in Brussel

De Belgische autoriteiten hebben aangekondigd dat ze al kennis hadden van de verdachte van de terroristische aanslag in Brussel. De verdachte, een man uit Syriƫ, werd gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de aanslag.

De Belgische justitie heeft bevestigd dat ze al kennis hadden van de verdachte. Hij stond al geruime tijd op hun radar en was al eerder in verband gebracht met terroristische activiteiten. De verdachte was ook al eerder veroordeeld voor terrorisme-gerelateerde activiteiten.

De Belgische autoriteiten hebben ook bevestigd dat er meerdere personen betrokken waren bij de aanslag. Er zijn meerdere arrestaties verricht en er wordt nog steeds onderzoek gedaan naar de betrokkenen.

De Belgische autoriteiten hebben ook aangekondigd dat ze de samenwerking met andere landen zullen versterken om terrorisme te bestrijden. Ze zullen ook hun best doen om de veiligheid van hun burgers te waarborgen.

Het is duidelijk dat de Belgische justitie al kennis had van de verdachte van de terroristische aanslag in Brussel. Ze hebben ook aangekondigd dat ze de samenwerking met andere landen zullen versterken om terrorisme te bestrijden. Het is belangrijk dat we samenwerken om terrorisme te bestrijden en onze veiligheid te waarborgen.