Almere City veroordeelt uitspraken clubpsycholoog over Ajax-staf

Almere City veroordeelt uitspraken clubpsycholoog over Ajax-staf

De stad Almere heeft de uitspraken van de clubpsycholoog van Ajax veroordeeld. De psycholoog had een aantal opmerkingen gemaakt over de staf van de club, waaronder een aantal kritische opmerkingen. De stad Almere heeft deze uitspraken afgewezen en veroordeeld.

De clubpsycholoog had een aantal opmerkingen gemaakt over de staf van Ajax, waaronder dat ze te weinig professioneel zouden zijn en dat ze niet goed om zouden gaan met de spelers. De stad Almere heeft deze uitspraken veroordeeld en heeft benadrukt dat de staf van Ajax altijd professioneel is geweest en dat ze goed omgaan met de spelers.

De stad Almere heeft ook benadrukt dat de clubpsycholoog geen recht heeft om dergelijke uitspraken te doen over de staf van Ajax. Ze hebben ook gezegd dat dergelijke uitspraken niet alleen ongepast zijn, maar ook schadelijk voor de club en voor de spelers.

De stad Almere heeft ook gezegd dat ze ervoor zullen zorgen dat dergelijke uitspraken niet meer worden gemaakt. Ze hebben ook aangegeven dat ze de clubpsycholoog zullen aanspreken op zijn uitspraken en dat hij verantwoordelijk is voor zijn woorden.

De stad Almere heeft duidelijk gemaakt dat ze niet tolereren dat er dergelijke uitspraken worden gedaan over de staf van Ajax. Ze hebben benadrukt dat de staf altijd professioneel is geweest en goed omgaat met de spelers. Ze hebben ook aangegeven dat ze ervoor zullen zorgen dat dergelijke uitspraken niet meer worden gemaakt.