Vermoedelijk terroristische dodelijke schietpartij in Brussel, dader op de vlucht

Vermoedelijk terroristische dodelijke schietpartij in Brussel, dader op de vlucht

Vandaag heeft er een vermoedelijk terroristische schietpartij plaatsgevonden in Brussel, Belgiƫ. Er is een persoon overleden en de dader is nog steeds op de vlucht.

Volgens de Belgische autoriteiten heeft de schietpartij plaatsgevonden in de buurt van het Brusselse Noordstation. Er zijn meerdere mensen gewond geraakt. De politie is ter plaatse om de situatie te onderzoeken.

De dader is nog steeds op de vlucht en er wordt gevreesd dat hij een terroristische aanslag heeft gepleegd. De politie heeft een groot gebied afgezet en is op zoek naar de dader.

De Belgische premier Charles Michel heeft een verklaring afgegeven waarin hij zegt dat hij “diep geschokt” is door de schietpartij. Hij heeft ook gezegd dat hij samen met de Belgische autoriteiten zal werken om de dader te vinden en te vervolgen.

De schietpartij is een schokkende gebeurtenis in Brussel en het hele land is in shock. De autoriteiten hebben ervoor gekozen om extra veiligheidsmaatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat er geen verdere aanslagen plaatsvinden.

We hopen dat de dader snel gevonden wordt en dat er geen verdere slachtoffers vallen. We bidden voor de nabestaanden van het slachtoffer en voor de mensen die gewond zijn geraakt.