Twee doden na schietpartij in Brussel, vermoedelijk Zweedse voetbalfans

Gisteravond is er een schietpartij geweest in Brussel, waarbij twee mensen zijn omgekomen. De slachtoffers zouden vermoedelijk Zweedse voetbalfans zijn.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de slachtoffers, maar het is bekend dat ze Zweedse voetbalfans waren die naar Brussel waren gekomen om een wedstrijd te bekijken.

De schietpartij vond plaats in de buurt van het stadion waar de wedstrijd werd gespeeld. De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over wat er precies is gebeurd, maar er wordt vermoed dat de schietpartij is veroorzaakt door een ruzie tussen de twee groepen voetbalfans.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de schietpartij en is op zoek naar getuigen. Er zijn nog geen verdachten gearresteerd, maar de politie hoopt dat ze meer informatie kunnen verzamelen over wat er is gebeurd.

Het is een tragisch incident dat twee mensen het leven heeft gekost. De politie doet er alles aan om de verantwoordelijken te vinden en ervoor te zorgen dat dit soort incidenten niet meer voorkomen.