Dave Roelvink verlengt verblijf in afkickkliniek

Dave Roelvink verlengt verblijf in afkickkliniek

Dave Roelvink heeft zijn verblijf in een afkickkliniek verlengd. De zanger en televisiepersoonlijkheid had eerder aangekondigd dat hij naar de kliniek ging om te werken aan zijn persoonlijke gezondheid.

Het verblijf van Dave Roelvink in de afkickkliniek duurt nu langer dan gepland. Volgens een woordvoerder van Roelvink is hij er nog steeds om te werken aan zijn persoonlijke gezondheid. Hij heeft er ook voor gekozen om langer te blijven om zijn doelen te bereiken.

De woordvoerder zei ook dat Roelvink ondersteuning krijgt van professionals en dat hij de kliniek met een positief gevoel verlaat. Hij voelt zich goed en is klaar om terug te keren naar het normale leven.

Hoewel er geen informatie is over wat Roelvink precies in de afkickkliniek heeft gedaan, heeft hij in het verleden al eerder aangegeven dat hij problemen had met alcohol. Hij heeft ook gezegd dat hij zich bewust is van de risico’s die alcohol met zich meebrengt en dat hij er alles aan doet om een gezonde levensstijl te behouden.

Dave Roelvink heeft veel steun gekregen van zijn fans tijdens zijn verblijf in de afkickkliniek. Zijn fans hopen dat hij terugkeert naar het normale leven met een positieve instelling en klaar is om weer verder te gaan met zijn carrière.