Stemacteurs van animatieserie Rick and Morty bekendgemaakt

De stemacteurs van de populaire animatieserie Rick and Morty zijn onlangs bekendgemaakt. De serie, die wordt uitgezonden op de Amerikaanse televisiezender Adult Swim, volgt de avonturen van de briljante wetenschapper Rick Sanchez en zijn kleinzoon Morty Smith. De stemacteurs die de personages zullen spelen zijn Justin Roiland als Rick en Chris Parnell als Morty.

Justin Roiland is een Amerikaanse acteur, schrijver, animator, producent en regisseur. Hij heeft meegewerkt aan verschillende projecten, waaronder de animatieserie Adventure Time. Hij heeft ook een aantal korte films gemaakt, waaronder de korte film “The Real Animated Adventures of Doc and Mharti”.

Chris Parnell is een Amerikaanse acteur die bekend is van zijn rollen in Saturday Night Live en 30 Rock. Hij heeft ook verschillende stemmen ingesproken voor animatieseries zoals Archer en BoJack Horseman.

Rick and Morty is een van de meest populaire animatieseries op televisie. De serie heeft een grote fanbase opgebouwd door zijn unieke humor en verhalen. Met Justin Roiland en Chris Parnell aan boord als stemacteurs, zal de serie nog meer fans aantrekken.

De fans kunnen nu uitkijken naar de komende afleveringen van Rick and Morty, die worden uitgezonden op Adult Swim. Met de bekendmaking van de stemacteurs is er nog meer reden om naar de serie te kijken.