Suzanne Somers, actrice, overleden op 77e verjaardag

Op 4 oktober 2020 is de Amerikaanse actrice Suzanne Somers overleden op haar 77e verjaardag. Ze was bekend van haar rollen in de televisieseries Three’s Company en Step by Step.

Somers werd geboren in San Bruno, Californië, in 1946. Ze begon haar carrière als model en verscheen in veel reclamespots. In 1975 kreeg ze haar grote doorbraak met de rol van Chrissy Snow in Three’s Company. Ze speelde de rol van een verlegen blondine die deel uitmaakte van een trio dat samenwoonde. De serie werd een enorme hit en Somers werd een ster.

Naast Three’s Company speelde Somers ook in andere televisieseries, waaronder Step by Step en She’s the Sheriff. Ze verscheen ook in veel films, waaronder American Graffiti en Serial Mom.

Somers was ook actief als auteur. Ze schreef meer dan twintig boeken, waaronder autobiografieën, kookboeken en boeken over gezondheid en fitness.

Somers was getrouwd met acteur Alan Hamel sinds 1977. Ze hadden geen kinderen samen, maar Somers had twee kinderen uit een vorige huwelijk.

Somers’ dood is een grote verlies voor de entertainmentindustrie. Haar werk heeft miljoenen mensen over de hele wereld geïnspireerd en vermaakt. Ze zal gemist worden door velen.