Wanneer begint Max Verstappen in de Grand Prix van de Verenigde Staten?

Max Verstappen begint zijn Grand Prix-race in de Verenigde Staten op zondag 3 november 2019. De race begint om 14.10 uur lokale tijd (20.10 uur Nederlandse tijd). Het is de 18e race van het seizoen en de laatste race in de Amerikaanse Grand Prix.

Max Verstappen heeft een goede kans om de Grand Prix van de Verenigde Staten te winnen. Hij heeft al twee races in de Verenigde Staten gewonnen, waaronder de Grand Prix van Mexico in 2018. Verstappen is ook de huidige kampioen van de Formule 1-race, dus hij heeft een goede kans om ook deze race te winnen.

De Grand Prix van de Verenigde Staten wordt gehouden op het Circuit of the Americas in Austin, Texas. Het is een 3,427 km lange baan met 20 bochten. De race duurt ongeveer twee uur en er zijn 21 rondes.

Max Verstappen zal samen met zijn team Red Bull Racing proberen om de race te winnen. Hij zal samenwerken met zijn teamgenoot Alexander Albon, die ook een goede kans heeft om de race te winnen.

Het is een spannende race die je niet mag missen. Zorg ervoor dat je op tijd klaar bent om Max Verstappen te zien racen in de Grand Prix van de Verenigde Staten op 3 november 2019!