Franse rugbyers bereiken kwartfinale WK tegen titelverdediger Zuid-Afrika

Franse rugbyers bereiken kwartfinale WK tegen titelverdediger Zuid-Afrika

De Franse rugbyers hebben de kwartfinale van het WK bereikt door een verrassende overwinning tegen titelverdediger Zuid-Afrika. De Fransen wonnen met een overtuigende score van 23-21.

De wedstrijd begon met een stevige Zuid-Afrikaanse aanval, maar de Fransen wisten de druk goed te weerstaan. Naarmate de wedstrijd vorderde, nam de druk van de Fransen toe en kwamen ze steeds dichter bij de overwinning.

In de tweede helft kwam de Fransman Romain Ntamack met een schitterende dropgoal op voorsprong. De Zuid-Afrikanen probeerden nog terug te komen, maar de Fransen hielden stand en wonnen uiteindelijk met 23-21.

Deze overwinning was een grote verrassing, omdat de Zuid-Afrikanen als titelverdedigers naar het WK gingen. De Fransen hebben bewezen dat ze een sterk team zijn en dat ze in staat zijn om tegen de beste teams ter wereld te spelen.

De Fransen zullen nu proberen hun succes voort te zetten in de kwartfinale. Ze zullen het opnemen tegen Wales, dat ook al een sterk team heeft laten zien tijdens het WK. Als de Fransen hun goede vorm weten te behouden, zou het wel eens een spannende wedstrijd kunnen worden.