15.000 Mensen Ondersteunen Palestijnen tijdens Mars door Amsterdam

Afgelopen zaterdag hebben meer dan 15.000 mensen deelgenomen aan een mars door Amsterdam om hun steun te betuigen aan Palestijnen. De demonstratie begon bij het Museumplein en ging verder naar het Damrak.

De demonstratie was georganiseerd door de Palestijnse gemeenschap in Nederland, in samenwerking met verschillende organisaties en verenigingen. De demonstranten droegen Palestijnse vlaggen en spandoeken met slogans zoals “Stop de bezetting” en “Vrijheid voor Palestina”.

De demonstranten riepen op tot een einde aan de Israëlische bezetting van Palestina, waaronder de bouw van nederzettingen op bezet gebied. Ook riepen ze op tot een einde aan de Israëlische blokkade van de Gazastrook.

De demonstratie werd georganiseerd om de wereldwijde steun te tonen aan de Palestijnen in hun strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid. De demonstranten riepen ook op tot een einde aan de Israëlische mensenrechtenschendingen in Palestina.

De demonstratie werd gezien als een succes en werd geprezen door de organisatoren. Ze benadrukten dat de steun van 15.000 mensen een duidelijk signaal is dat er een einde moet komen aan de Israëlische bezetting van Palestina.

Het is duidelijk dat er steeds meer mensen wereldwijd hun stem laten horen om hun steun te betuigen aan de Palestijnen in hun strijd voor vrijheid en onafhankelijkheid.