Engelse rugbyers bereiken derde halvefinale op WK door Fiji te verslaan

Engelse rugbyers bereiken derde halvefinale op WK door Fiji te verslaan

Engelse rugbyers bereiken derde halvefinale op WK door Fiji te verslaan

De Engelse rugbyers hebben voor de derde keer op rij de halve finale van het wereldkampioenschap bereikt. Ze versloegen Fiji met een overtuigende score van 40-10. De Engelsen hebben een geweldige prestatie geleverd en hebben hun plaats in de halve finale verdiend.

De Engelse ploeg begon sterk aan de wedstrijd, met een sterke verdediging en een aanvallend spel. Ze scoorden al snel een paar tries en liepen uit naar een comfortabele voorsprong. De Fijianen probeerden terug te komen in de wedstrijd, maar de Engelsen hielden stand en liepen uit naar een ruime overwinning.

De Engelsen hebben nu al drie keer op rij de halve finale van het WK bereikt. Ze hebben hun plaats in de laatste vier verdiend door hun geweldige prestaties in de voorrondes. Ze hebben laten zien dat ze een sterk team zijn en dat ze serieuze kanshebbers zijn om de titel te winnen.

De Engelsen zullen nu moeten afwachten wie hun tegenstander wordt in de halve finale. Het is duidelijk dat ze een sterk team hebben en dat ze goed voorbereid zijn op wat er komen gaat. Het is nu afwachten of ze hun plaats in de finale kunnen verdienen.

Het is duidelijk dat de Engelse rugbyers een geweldige prestatie hebben geleverd door de halve finale van het WK te bereiken. Ze hebben laten zien dat ze een sterk team zijn en dat ze serieuze kanshebbers zijn om de titel te winnen. Nu is het afwachten wie hun tegenstander wordt in de halve finale en of ze hun plaats in de finale kunnen verdienen.