Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verwachten tweede kind

Donny van de Beek en Estelle Bergkamp verwachten hun tweede kind. De voetballer van Ajax en zijn vrouw hebben de verrassende nieuws op Instagram gedeeld.

Donny en Estelle zijn al sinds 2017 getrouwd en hebben al een dochter, Noa. Donny deelde een foto van zichzelf en Estelle, waarop ze hun tweede kind aankondigden. Hij schreef: “We zijn zo blij om te kunnen aankondigen dat we onze familie gaan uitbreiden met een tweede kleine! We kijken er naar uit om jullie allemaal te ontmoeten.”

De aankondiging werd met veel liefde en steun van fans over de hele wereld begroet. Donny en Estelle hebben beiden een grote fanbasis op sociale media, waardoor de aankondiging enorm populair was.

Het paar is erg blij met de nieuwe aanwinst, die waarschijnlijk in het voorjaar van 2021 geboren zal worden. Donny en Estelle zijn al lange tijd samen en hebben al veel mooie momenten samen gedeeld. Nu kunnen ze samen genieten van deze nieuwe fase in hun leven.

Het is duidelijk dat Donny en Estelle erg enthousiast zijn over hun tweede kindje. We wensen hen alle geluk toe met hun gezinnetje!