15-jarige jongen in Oss neergeschoten, dader ontkomen

Afgelopen vrijdagavond is er in Oss een schietpartij geweest waarbij een 15-jarige jongen het slachtoffer is geworden. De jongen is neergeschoten in een buurt in de stad en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de zaak onderzocht en heeft bevestigd dat de jongen het slachtoffer is geworden van een schietpartij.

De politie heeft ook bevestigd dat de dader nog steeds voortvluchtig is. Er wordt gezocht naar een man die in verband wordt gebracht met de schietpartij. De politie heeft gezegd dat er meerdere getuigen zijn die de schutter hebben gezien, maar dat deze nog steeds niet is gevonden.

De politie heeft ook bevestigd dat de 15-jarige jongen die het slachtoffer is geworden van de schietpartij, ernstig gewond is geraakt en naar het ziekenhuis is gebracht. Er wordt verwacht dat hij uiteindelijk zal herstellen, maar het is nog te vroeg om te zeggen of hij volledig zal herstellen.

De politie heeft ook bevestigd dat er een onderzoek wordt gedaan naar de schietpartij en dat er alles aan wordt gedaan om de dader te vinden. Er wordt ook gevraagd aan iedereen die informatie heeft over de schutter om contact op te nemen met de politie.

Het is een verschrikkelijke gebeurtenis die plaatsvond in Oss en iedereen in de stad is geschokt door wat er is gebeurd. De politie doet alles wat in haar vermogen ligt om de dader te vinden en ervoor te zorgen dat er gerechtigheid wordt geschied.