Martens en Groenen vluchten van veld na vuurwerkincident, duel PSG gestaakt

Martens en Groenen vluchten van veld na vuurwerkincident, duel PSG gestaakt

Het duel tussen Paris Saint-Germain en Martens en Groenen is vrijdagavond gestaakt na een vuurwerkincident. Het incident vond plaats tijdens de tweede helft van de wedstrijd, toen een vuurwerkbom op het veld werd gegooid. De spelers van Martens en Groenen renden direct naar de kleedkamer om zich in veiligheid te stellen.

De wedstrijd was al aan het einde van de eerste helft gestopt, omdat er opnieuw vuurwerk op het veld werd gegooid. De scheidsrechter besloot daarop om de wedstrijd te staken.

De Franse politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het incident. Er zijn geen verdachten gearresteerd, maar de politie zegt dat ze de daders zullen opsporen.

De Franse voetbalbond (FFF) heeft al aangekondigd dat er strenge straffen zullen worden opgelegd aan degenen die verantwoordelijk zijn voor het incident. De bond zegt ook dat het incident een “ernstige bedreiging” vormt voor de veiligheid van spelers en supporters.

Het incident is een schok voor de Franse voetbalwereld. Het is niet de eerste keer dat er zo’n incident plaatsvindt, maar het is wel de eerste keer dat een wedstrijd wordt gestaakt als gevolg van vuurwerk. Het incident laat zien hoe belangrijk het is om de veiligheid van spelers en supporters te waarborgen.