Argentinië bereikt halve finale WK rugby na verrassende overwinning op Wales

Argentinië bereikt halve finale WK rugby na verrassende overwinning op Wales

Argentinië heeft de halve finale van het WK rugby bereikt na een verrassende overwinning op Wales. Het was een spannende wedstrijd, waarin Argentinië de bovenhand had. De wedstrijd eindigde in een score van 29-17 voor Argentinië.

De Argentijnse ploeg begon sterk aan de wedstrijd en ging al snel met een voorsprong van 10-3 de rust in. Na de rust kwam Wales terug in de wedstrijd en kwam zelfs op voorsprong met 17-15. Maar Argentinië bleef strijden en wist uiteindelijk de wedstrijd te winnen met 29-17.

Deze overwinning betekent dat Argentinië de halve finale heeft bereikt en hiermee een grote prestatie heeft geleverd. Het is voor het eerst dat Argentinië zo ver komt in een WK rugby. De ploeg heeft laten zien dat ze sterk genoeg zijn om mee te doen aan het toernooi en dat ze een serieuze kans maken op de finale.

De halve finale zal plaatsvinden op zaterdag 22 oktober. Argentinië zal het opnemen tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Nieuw-Zeeland en Ierland. Het belooft een spannende wedstrijd te worden, waar Argentinië weer zal laten zien wat ze waard zijn.