KPN verhoogt tarieven voor internet, huishoudens tot 30 procent duurder

KPN heeft aangekondigd dat het de tarieven voor internetdiensten voor huishoudens met maximaal 30 procent zal verhogen. De prijsverhoging gaat in vanaf 1 juli 2021 en geldt voor alle klanten met een abonnement voor internet, televisie en/of telefonie.

De prijsverhoging is het gevolg van de stijgende kosten voor KPN om de kwaliteit van hun diensten te waarborgen. KPN heeft aangegeven dat de tariefverhoging nodig is om de kosten te dekken die nodig zijn om de kwaliteit van hun diensten te blijven verbeteren.

KPN heeft ook aangegeven dat de prijsverhoging niet alleen bedoeld is om de kosten te dekken, maar ook om hun klanten te voorzien van betere diensten. KPN heeft aangegeven dat ze hun klanten een betere ervaring willen bieden door hun netwerk te upgraden, nieuwe technologieƫn te introduceren en de kwaliteit van hun diensten te verbeteren.

Hoewel de prijsverhoging een grote stap is voor KPN, is het niet ongebruikelijk dat providers tarieven verhogen om hun kosten te dekken. KPN heeft aangegeven dat ze hun klanten in staat willen stellen om te genieten van betere diensten en dat de tariefverhoging daarom nodig is.

Klanten die hun abonnement willen verlengen, moeten rekening houden met de prijsverhoging. KPN raadt klanten aan om hun abonnement zo snel mogelijk te verlengen, zodat zij nog kunnen profiteren van de lagere tarieven.

Hoewel de prijsverhoging een grote stap is voor KPN, is het belangrijk dat klanten weten dat ze nog steeds voordelige tarieven kunnen krijgen. KPN biedt verschillende pakketten aan met verschillende prijzen, waardoor klanten een abonnement kunnen kiezen dat bij hun behoeften past.

Kortom, KPN heeft aangekondigd dat ze hun tarieven voor internetdiensten voor huishoudens met maximaal 30 procent zullen verhogen. Hoewel de prijsverhoging een grote stap is voor KPN, biedt het bedrijf verschillende pakketten aan met verschillende tarieven, waardoor klanten een abonnement kunnen kiezen dat bij hun behoeften past.