Fortuna Sittard blijft foutloos in Vrouwen Eredivisie na moeizame zege op PSV

Fortuna Sittard heeft zaterdag een moeizame zege geboekt op PSV in de Vrouwen Eredivisie. Na een 0-1 achterstand wisten de Limburgers alsnog met 2-1 te winnen. De zege betekende dat Fortuna Sittard de eerste ploeg in de Vrouwen Eredivisie is die foutloos blijft na vier speelrondes.

De wedstrijd begon moeizaam voor Fortuna Sittard. Na een kwartier spelen kwam PSV op voorsprong door een doelpunt van Liza van der Most. Fortuna Sittard had het moeilijk om de achterstand weg te werken, maar na rust wisten de Limburgers alsnog de wedstrijd te keren.

In de tweede helft kwam Fortuna Sittard sterk terug in de wedstrijd. Na een uur spelen wisten de Limburgers de gelijkmaker te scoren door een doelpunt van Anne van Bon. Deze goal gaf Fortuna Sittard nieuwe energie en even later wisten ze ook de winnende treffer te maken. Ditmaal was het Anne van Bon die de 2-1 op het scorebord zette.

Met deze zege blijft Fortuna Sittard foutloos in de Vrouwen Eredivisie. Na vier speelrondes staan ze bovenaan met twaalf punten uit vier wedstrijden. De Limburgers hebben daarmee een goede start gemaakt in de competitie en hebben laten zien dat ze een serieuze kanshebber zijn voor de titel.