Bijna 600 Mensen Teruggekeerd naar Nederland via Vlucht uit Israël

Afgelopen dinsdag is er een vlucht van Israël naar Nederland geland met bijna 600 mensen aan boord. Deze vlucht was speciaal georganiseerd om Nederlanders terug te brengen die vastzaten in Israël vanwege de coronacrisis.

De vlucht werd georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Israël, in samenwerking met de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al. De vlucht vertrok vanuit Tel Aviv en kwam aan op Schiphol.

De passagiers bestonden uit Nederlandse toeristen, studenten en expats die vastzaten in Israël. Ook waren er Nederlanders die in Israël woonden en daar hun leven hadden opgebouwd.

De terugkeer van deze mensen was mogelijk dankzij de inspanningen van de Nederlandse ambassade in Israël. De ambassade heeft hard gewerkt om deze vlucht te organiseren, waarbij ze ook nauw samenwerkten met de Israëlische autoriteiten.

De terugkeer van deze mensen is een goede stap vooruit in de strijd tegen het coronavirus. Het is belangrijk dat mensen die vastzitten in het buitenland terugkeren naar hun thuisland, zodat ze zich kunnen aanpassen aan de maatregelen die in hun land gelden.

Het is een goede zaak dat de Nederlandse ambassade in Israël zo’n grote inspanning heeft geleverd om deze mensen terug te brengen naar Nederland. We hopen dat er in de toekomst meer vluchten worden georganiseerd om mensen die vastzitten in het buitenland terug te brengen naar hun thuisland.