Hartman scoort en maakt 'panna' in Oranje: 'Ik heb dit geleerd op het pleintje'

Hartman scoort en maakt ‘panna’ in Oranje: ‘Ik heb dit geleerd op het pleintje’

Hartman scoort en maakt ‘panna’ in Oranje: ‘Ik heb dit geleerd op het pleintje’

De Nederlandse voetbalwereld was in shock toen de jonge speler Hartman een panna maakte tijdens een wedstrijd van het Nederlands elftal. Het was een ongelooflijke prestatie die de aandacht trok van voetbalfans over de hele wereld.

Hartman, die pas 19 jaar oud is, maakte de panna tijdens een vriendschappelijke wedstrijd tegen Belgiƫ. Hij dribbelde de bal door de benen van de Belgische verdediger en scoorde vervolgens een prachtig doelpunt. De beweging die hij maakte om de panna te maken, was zo mooi dat iedereen er versteld van stond.

Hartman vertelde na afloop dat hij deze beweging had geleerd op het pleintje waar hij vroeger voetbalde. Hij zei ook dat hij altijd al had gedroomd van het spelen voor Oranje en dat hij nu blij was dat hij zijn droom had verwezenlijkt.

Hartman’s prestatie is een geweldig voorbeeld van wat je kunt bereiken als je hard werkt en je dromen achterna gaat. Het is een inspiratie voor alle jonge voetballers die ooit op het pleintje hebben gespeeld. Hartman heeft laten zien dat je met hard werken en doorzettingsvermogen je dromen kunt verwezenlijken.