Van Beveren herinnerd bij bijzonder Oranjedebuut van Verbruggen

Van Beveren herinnerd bij bijzonder Oranjedebuut van Verbruggen

De voetballer van Beveren, Jens Verbruggen, heeft afgelopen zondag een bijzonder debuut gemaakt in het Nederlandse nationale elftal. Verbruggen, die afkomstig is uit de Belgische stad Beveren, speelde zijn eerste wedstrijd voor Oranje in de Nations League tegen Bosnië en Herzegovina.

Het was een bijzondere dag voor de 22-jarige Verbruggen, die deel uitmaakte van de selectie van bondscoach Frank de Boer. Hij speelde een solide wedstrijd en liet zien dat hij klaar is voor het Nederlandse elftal.

De mensen in Beveren waren trots op hun jonge talent en herinnerden zich hoe Verbruggen als kind begon met voetballen bij KVV Beveren. De club heeft een speciale band met de speler en heeft hem altijd gesteund in zijn carrière.

De mensen in Beveren waren ook blij dat hun stad op de kaart stond. De stad heeft al veel voetbalhelden voortgebracht, waaronder de legendarische Jan Ceulemans. Maar met Verbruggen hebben ze nu een speler die op het hoogste niveau speelt.

Het is duidelijk dat Verbruggen een grote toekomst tegemoet gaat. Hij is een talentvolle speler met veel potentieel en zal zeker een belangrijke rol spelen in het Nederlandse elftal. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mensen in Beveren trots zijn op hun jonge held.