Rob Kemps maakt debuut op rode loper met nieuwe vriendin

Rob Kemps maakte afgelopen weekend zijn debuut op de rode loper met zijn nieuwe vriendin, de Nederlandse actrice en model, Noortje Herlaar. De twee werden gezien bij de première van de film ‘De Marathon’ in Pathé Arena in Amsterdam.

Rob Kemps is een Nederlandse acteur die bekend is van zijn rollen in films zoals ‘De Marathon’, ‘De Storm’ en ‘De Helleveeg’. Hij heeft ook een aantal televisieprogramma’s gepresenteerd, waaronder ‘De Wereld Draait Door’.

Noortje Herlaar is een Nederlandse actrice en model. Ze heeft verschillende films gespeeld, waaronder ‘De Marathon’, ‘De Storm’ en ‘De Helleveeg’. Ook heeft ze verschillende modellenwerk gedaan, waaronder voor merken zoals Tommy Hilfiger en Diesel.

Het koppel werd gespot op de rode loper bij de première van de film ‘De Marathon’. Ze waren beiden gekleed in stijlvolle outfits en hadden een grote glimlach op hun gezicht. Ze werden begroet door fans en fotografen die hun foto’s maakten.

Rob Kemps en Noortje Herlaar zijn al een tijdje samen. Hoewel ze nog niet officieel bevestigd hebben dat ze een relatie hebben, is het duidelijk dat er iets gaande is tussen de twee.

Het koppel maakte een geweldige indruk op de rode loper en het lijkt erop dat ze een gelukkig stel zijn. We hopen dat we meer van hen te zien krijgen in de toekomst!