Oranje begint met Hartman, Veerman en Reijnders tegen Frankrijk in Cruciale Wedstrijd

Oranje begint met Hartman, Veerman en Reijnders tegen Frankrijk in Cruciale Wedstrijd

De Nederlandse voetbalploeg staat op het punt om de cruciale wedstrijd tegen Frankrijk te spelen. Deze wedstrijd is van groot belang voor de Oranje-ploeg, omdat het een kans biedt om zich te kwalificeren voor het EK van 2021. Om deze wedstrijd te winnen, heeft bondscoach Frank de Boer besloten om een sterk team op het veld te zetten.

De basiself van Oranje bestaat uit doelman Jasper Cillessen, verdedigers Denzel Dumfries, Nathan Aké, Stefan de Vrij en Owen Wijndal, middenvelders Davy Klaassen, Marten de Roon, Donny van de Beek en Georginio Wijnaldum, en aanvallers Steven Berghuis, Luuk de Jong en Donyell Malen.

Daarnaast heeft De Boer ook drie spelers geselecteerd die niet in de basiself staan. Dit zijn verdediger Daley Blind, middenvelder Teun Koopmeiners en aanvaller Steven Bergwijn. Deze spelers zullen als invallers worden gebruikt als er iets misgaat met de basiself.

Ook heeft De Boer drie spelers geselecteerd die niet in de basiself staan, maar die wel een belangrijke rol kunnen spelen in de wedstrijd. Dit zijn verdediger Joël Veltman, middenvelder Davy Pröpper en aanvaller Quincy Promes. Deze spelers kunnen worden ingezet als er iets misgaat met de basiself of als er meer aanvallende druk nodig is.

Het is duidelijk dat De Boer veel vertrouwen heeft in zijn selectie en dat hij er alles aan doet om de wedstrijd tegen Frankrijk te winnen. Als Oranje wint, zal het zich kwalificeren voor het EK van 2021. Laten we hopen dat de ploeg het beste van zichzelf kan laten zien en dat ze deze wedstrijd winnen!