Linda de Mol geniet van bedankspeech dochter Noa Vahle: ‘Zelfspot is altijd goed’

Linda de Mol geniet van bedankspeech dochter Noa Vahle: ‘Zelfspot is altijd goed’

Linda de Mol heeft genoten van de bedank speech van haar dochter Noa Vahle. Noa won de Gouden Televizier-Ring voor haar programma ‘Noa’s Eetdagboek’. Tijdens haar speech maakte Noa grappen over haar moeder, waar Linda erg om moest lachen.

Noa begon haar speech met de woorden: “Mijn moeder heeft me geleerd dat zelfspot altijd goed is.” Linda was erg trots op haar dochter en vertelde dat ze het geweldig vond dat Noa zo open en eerlijk was. “Ik heb meer dan genoten van haar speech. Ze is zo open en eerlijk, dat is geweldig”, vertelde Linda.

Noa vertelde ook dat ze erg blij was met de Gouden Televizier-Ring. “Ik ben zo dankbaar voor deze award. Ik heb er zo hard voor gewerkt en het is een geweldige erkenning voor mijn werk”, vertelde Noa.

Linda was ook erg trots op Noa’s prestatie. “Ik ben zo trots op Noa en wat ze heeft bereikt. Ze heeft zo hard gewerkt om dit te bereiken en ik ben zo blij dat ze dit heeft gedaan”, zei Linda.

Het was een geweldige avond voor Linda en Noa. Noa won de Gouden Televizier-Ring en Linda genoot van de bedank speech van haar dochter. “Zelfspot is altijd goed”, zei Linda lachend.