Drie slachtoffers door steekpartij op Franse middelbare school

Vandaag heeft er een schokkende steekpartij plaatsgevonden op een middelbare school in het Franse stadje Grasse. Drie leerlingen zijn hierbij gewond geraakt.

Volgens de politie was de dader een 15-jarige leerling die zichzelf later heeft overgegeven. De dader had twee messen bij zich en stak twee leerlingen in de buik en een in de arm.

De slachtoffers zijn naar het ziekenhuis gebracht waar ze worden behandeld. De politie heeft de ouders van de slachtoffers op de hoogte gesteld.

De politie heeft nog geen informatie vrijgegeven over de motieven van de dader. Er wordt gespeculeerd dat het een wraakactie was, omdat de dader zelf ook gepest werd.

De school is vandaag gesloten en er wordt een onderzoek ingesteld naar de achtergrond van de dader. De Franse premier heeft laten weten dat hij geschokt is door deze gebeurtenis en biedt zijn steun aan de slachtoffers en hun families.

Het is een schokkende gebeurtenis die ons herinnert aan de gevaren van geweld op scholen. Er moeten maatregelen worden genomen om te voorkomen dat dergelijke incidenten in de toekomst nogmaals plaatsvinden.