Belgische politie doorzoekt woning en kantoor van advocaat Yehudi Moszkowicz na arrestatie

De Belgische politie heeft vandaag de woning en kantoor van advocaat Yehudi Moszkowicz doorzocht na zijn arrestatie. Moszkowicz is een bekende advocaat die betrokken is bij veel controversiële zaken.

De politie heeft de woning en het kantoor van Moszkowicz doorzocht in verband met een onderzoek naar mogelijke corruptie. Volgens de politie zijn er aanwijzingen dat Moszkowicz betrokken is bij illegale activiteiten.

Moszkowicz werd gearresteerd in verband met het onderzoek. Hij wordt verdacht van het aannemen van steekpenningen en het beïnvloeden van getuigen. De politie heeft ook documenten en computers in beslag genomen tijdens de doorzoeking.

De arrestatie van Moszkowicz is een schok voor de Belgische advocatuur. Hij was een van de meest invloedrijke advocaten in het land en stond bekend om zijn harde opstelling in zaken.

Het onderzoek naar Moszkowicz is nog steeds gaande. De politie heeft nog geen verdere informatie vrijgegeven over de zaak. Het is nog onduidelijk wat de uiteindelijke afloop van het onderzoek zal zijn.