Koninklijke munten met afbeeldingen van eekhoorns, bijen en zalmen ter ere van Koning Charles

Koninklijke munten met afbeeldingen van eekhoorns, bijen en zalmen ter ere van Koning Charles

III

Koninklijke munten met afbeeldingen van eekhoorns, bijen en zalmen ter ere van Koning Charles III zijn een unieke collectie munten die door de Britse Royal Mint is uitgegeven. Deze speciale munten zijn ontworpen om de verjaardag van Koning Charles III te vieren, die in 2020 zal plaatsvinden.

De muntcollectie bestaat uit drie verschillende munten, elk met een afbeelding van een verschillend dier. De eerste munt heeft een afbeelding van een eekhoorn, de tweede munt heeft een afbeelding van een bij en de derde munt heeft een afbeelding van een zalm. Alle drie de munten zijn gemaakt van .999 fijn goud en zijn voorzien van de naam van Koning Charles III.

Deze unieke collectie munten is bedoeld om de verjaardag van Koning Charles III te vieren, maar ook om de natuur te eren. De afbeeldingen op de munten staan symbool voor de biodiversiteit en het belang van het behoud van de natuur.

Deze speciale muntcollectie is alleen verkrijgbaar bij de Britse Royal Mint. De munten zijn beperkt verkrijgbaar en kunnen worden besteld via de website van de Royal Mint. De prijs van elke munt is £100.

Deze unieke muntcollectie is een geweldig cadeau voor verzamelaars en liefhebbers van koninklijke munten. Het is ook een geweldige manier om de verjaardag van Koning Charles III te vieren en om de natuur te eren.