Gerard Butler bereikt schikking met filmproducent over miljoenenclaim

Gerard Butler bereikt schikking met filmproducent over miljoenenclaim

Gerard Butler heeft een schikking bereikt met de filmproducent Millennium Films over een miljoenenclaim. De acteur had een geschil met de producent omdat hij meer geld wilde voor zijn rol in de film Hunter Killer.

Volgens de advocaat van Butler, Marty Singer, heeft Butler een “redelijke schikking” bereikt met Millennium Films. Er zijn geen details bekendgemaakt over de schikking, maar het is duidelijk dat Butler tevreden is met de uitkomst.

Butler had eerder een rechtszaak aangespannen tegen Millennium Films, waarin hij beweerde dat hij meer geld verdiende dan de producent hem had aangeboden. Hij eiste een bedrag van $3 miljoen, maar de producent weigerde dit te betalen.

De acteur had ook gedreigd om de film niet af te maken als hij niet het bedrag kreeg dat hij vroeg. Uiteindelijk heeft hij de schikking bereikt met de producent, waardoor hij in staat was om de film af te maken.

De film Hunter Killer is een actie-thriller die in 2018 werd uitgebracht. Het verhaal draait om een Amerikaanse onderzeeër die op een missie gaat om een Russische president te redden. Butler speelde een van de hoofdrolspelers in de film.

Het is duidelijk dat Butler tevreden is met de schikking die hij heeft bereikt met Millennium Films. Hoewel er geen details bekend zijn gemaakt over de schikking, is het duidelijk dat Butler zijn doel heeft bereikt en dat hij nu in staat is om door te gaan met zijn carrière als acteur.