Jelka van Houten en Martijn Krabbé presenteren hun eerste samenwerking in grote show

Jelka van Houten en Martijn Krabbé hebben hun eerste samenwerking aangekondigd. Ze zullen samen optreden in een grote show die in de zomer van 2020 plaatsvindt. De show zal plaatsvinden in het Amsterdamse theater Carré en is bedoeld om de samenwerking tussen de twee artiesten te vieren.

Jelka van Houten is een Nederlandse actrice die bekend is van haar rollen in films zoals ‘De Heineken Ontvoering’ en ‘De Storm’. Martijn Krabbé is een Nederlandse acteur die bekend is van zijn rollen in films zoals ‘De Heineken Ontvoering’ en ‘De Storm’.

De show zal een combinatie zijn van muziek, dans en theater. Er zullen verschillende nummers worden uitgevoerd, waaronder nummers van beide artiesten. Er zullen ook verschillende dansnummers worden uitgevoerd door Jelka en Martijn.

Het publiek kan verwachten dat de show een unieke ervaring zal zijn. Jelka en Martijn hebben samengewerkt om een show te creëren die niet alleen leuk is om naar te kijken, maar ook leerzaam. Ze willen de kijkers laten zien hoe belangrijk het is om samen te werken om iets moois te creëren.

De show zal plaatsvinden op zaterdag 13 juni 2020 in het Amsterdamse theater Carré. Kaarten voor de show zijn nu verkrijgbaar via de website van het theater. Wees er snel bij, want de kaarten gaan snel!