Handbalsters winnen eerste wedstrijd in EK-kwalificatiereeks voor WK

Handbalsters winnen eerste wedstrijd in EK-kwalificatiereeks voor WK

2021

Afgelopen weekend hebben de Nederlandse handbalsters hun eerste wedstrijd in de EK-kwalificatiereeks voor het WK 2021 gewonnen. De wedstrijd tegen Servië werd met 33-25 gewonnen.

De Nederlandse ploeg begon sterk aan de wedstrijd. Na de eerste helft stond er al een voorsprong van zes punten op het scorebord. In de tweede helft werd deze voorsprong verder uitgebreid. Uiteindelijk werd de wedstrijd met 33-25 gewonnen.

De Nederlandse handbalsters hebben een goede start gemaakt in de EK-kwalificatiereeks voor het WK 2021. De ploeg heeft nu al twee punten verzameld en staat daardoor bovenaan in de groep.

De Nederlandse ploeg is vastbesloten om zich te kwalificeren voor het WK 2021. De volgende wedstrijd in de kwalificatiereeks is tegen Noorwegen. Deze wedstrijd wordt op 20 oktober gespeeld in Rotterdam.

De Nederlandse handbalsters hebben laten zien dat ze klaar zijn voor het WK 2021. Met deze overwinning hebben ze een goede start gemaakt in de EK-kwalificatiereeks. Nu is het aan de ploeg om door te gaan en zich te kwalificeren voor het WK 2021.